Ne pirmą kartą tokio tipo renginį organizuojanti „Mercedes-Benz“ atstovė Lietuvoje įmonė „Silberauto“ suteikė galimybę daugiau nei 200 žmonių visapusiškai susipažinti su visiškai naujais modeliais, kurie dar visai nesenai buvo pristatyti pasaulinėse premjerose.

Pirmoje renginio dalyje koncerno „Daimler“ instruktoriams pristačius bandomus automobilius, svečiai slalomo trasoje galėjo išbandyti „Mercedes-Benz“ C 450 AMG, C 400, A 45 AMG, CLA 45 AMG automobilius. Uždaroje ir šlapioje trasoje svečiai susipažino su automobilių traukos, sukibimo ir įvairiomis pagalbinėmis kontrolės galimybėmis.

Geriausiai slalomo trasoje atrodė puikų sukibimą demonstravę sportiški AMG modeliai.

Antroje dalyje susirinkusieji persėdo į naujuosius SUV tipo automobilius GLE 63 AMG, GLE 400 Coupe, GLC 250 d, GLE 350 d Coupe ir išbandė juos realiomis sąlygomis – važiavo sudarytu maršrutu Vilniaus gatvėmis. Tai leido pajusti vokiečių gamintojo automobilių vairavimo ypatybes, susipažinti su naujausiomis pagalbinėmis sistemomis bei gyvai įvertinti „Mercedes-Benz“ išlaikomą pastarųjų metų dizaino liniją.

Taip pat specialioje ekspozicijoje buvo demonstruojamos „Mercedes-Benz“ G klasės pravažumo galimybės bei etaloninis S500 Coupe modelis.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)