Rinkos naujokas Senojo žemyno salonuose turėtų debiutuoti 2016-ų metų pabaigoje arba 2017-ųjų pradžioje. Jo prototipas – Frankfurto autoparodoje pademonstruotas koncepcinis „C-HR“, kuris, reikia pastebėti, bent jau dabartinėje dizaino stadijoje, yra gerokai panašesnis į „Nissan Juke“ nei „Qashqai“.

„Toyota“ pasiūla sparčiai populiarėjančiame segmente sumenko po to, kai 2014-aisiais buvo nutraukta „Urban Cruiser“ gamyba. Tuo metu konkurentai nesnaudė ir krosoverių gamą tik didino.

Anot gamintojo, „C-HR“ bus panašus į „Qashqai“ dydžiu ir paskirtimi, tačiau nebus jo kopija, mat bus taikomąsi į kitokius klientus. Žadama, kad ši „Toyota“ bus kiek mažesnė už „RAV4“.

Per pirmuosius 8 šių metų mėnesius „Nissan“ pardavimais Europoje nežymiai aplenkė savo pagrindinį konkurentą. Daugiausia dėl „Qashqai“ sėkmės „Nissan“ pardavimai Senajame žemyne augo 20 proc. ir pasiekė 373 tūkst. 692. Tuo metu „Toyota“ iki rugsėjo pardavė 6 proc. daugiau nei pernai – 372 tūkst. 35 automobilius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)