Naujasis „Megane“ itin konkurencingame kompaktinių automobilių segmente, anot jo gamintojų, išsiskirs savo dinamišku stiliumi ir daugeliu prabangesnių keturračių technologijų. Šis prancūzas turės naujuosiuose „Espace“ ir „Talisman“ siūlomus spalvotą ekraną akių lygyje „Multi-Sense“, 8,7 colio vertikalaus formato „R-Link 2“ ekraną ir daug pagalbinių vairuotojo funkcijų.

Nuo pat prekybos pradžios klientams siūloma išskirtinė versija GT, sukurta kartu su „Renault Sport“ ekspertais. Pirmą kartą C segmento automobilis komplektuojamas su „4Control“ sistema, kuri yra derinama su „Renault Sport“ inžinierių patobulinta pakaba. Automobilis išsiskiria specifiniu salono dizaino ir išorės stiliumi, apimančiu „Renault Sport“ bruožus.

Naujasis „Megane“ prekybos salonus pasieks 2016 metų pradžioje, siūlydamas platų variklių pasirinkimą.

Naujasis, didelis „Renault“ modelis „Grandtour“ prekybos salonuose pasirodys 2016 metų pirmojoje pusėje. Jis bus parduodamas kartu su liepos mėnesį pristatyta „Talisman“ sedano versija, kuri rinkoje pasirodys dar iki 2015 metų pabaigos.

„Talisman Grandtour“ pasiūlys beveik 1700 litrų (VDA) talpos krovinių skyrių, sistemą „4Control“, derinamą su aktyviais amortizatoriais, bei pagal individualius poreikius derinamą „MultiSense“ technologiją.

Anot koncerno atstovų, „Talisman Grandtour“ pirkėjai galės rinktis vieną geriausių klasėje erdvų saloną ir išskirtinį komfortą, įskaitant priekines sėdynes su integruota ventiliacijos sistema, „R-Link2“ multimedijos įrenginį, „BOSE® Surround Sound“ garso sistemą, platų vairuotojo pagalbinių sistemų asortimentą ir kitą įrangą, sukurtą kelionės komfortui pagerinti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)