Išskirtinių jubiliejinių „Golf GTI“ kūrimas turi gilias tradicijas, o modelio gerbėjai ir kolekcionieriai turi galimybę įsigyti jubiliejinėms 20, 25, 30 ir 35 metų sukaktims skirtas GTI versijas. Naujasis jubiliejinis GTI puikuosis įspūdingu 195 kW (265 AG) varikliu, kuris 35 AG galingesnis už įprasto GTI modelio variklį ir yra pats galingiausias kada nors „VW Golf GTI“ automobilyje sumontuotas motoras. Be to, šiame variklyje įdiegta trumpalaikio mišinio pariebinimo funkcija, leidžianti maždaug 10-ies sekundžių spurtui kilstelėti variklio galią iki 290 AG.

Su 6 laipsnių mechanine pavarų dėže „Golf GTI“ iki 100 km/val. įsibėgėja per 6,0 sek., o pageidaujantys didesnės dinamikos gali užsisakyti modelį su 6 laipsnių DSG transmisija, su kuria automobilis iš vietos 100 km/val. greitį pasiekia per 5,9 sek.

Be to, įspūdingos galios „Golf GTI Clubsport“ vidutiniškai sunaudoja 6,9 l benzino 100 km kelio ir į aplinką išmeta tik 160 g/km CO2, o modelyje su DSG pavarų dėže ir visais varančiasiais ratais degalų sąnaudos ir CO2 tarša yra atitinkamai 6,7 l/100 km ir 155 g/km.

Išskirtinė „Golf GTI Clubsport“ išvaizda

„Golf GTI Clubsport“ nudažytas dviejų spalvų deriniu – „Oryx White” baltu atspalviu (galima rinktis ir kitą spalvą) ir juodu stogu. Atpažįstamą „Volkswagen Golf GTI“ siluetą papildo masyvūs pakeistos formos bamperiai, slenksčių antdėklai ir ant galinės stogo briaunos pritvirtintas originalios formos aerodinaminis sparnas. Galinę dalį puošia pakeistos formos bamperis su difuzoriumi ir dviem originalaus dizaino sportinės išmetimo sistemos atgaliais.

Dar vienas jubiliejinio GTI bruožas – išskirtiniai, tik šiam modeliui skirti 18 colių lengvo lydinio ratlankiai, o pagal užsakymą gali būti montuojami ir 19 colių „Bresica” lengvo lydinio ratlankiai.
Salone į akis krenta juodos spalvos stogo apmušalai, stambiomis kontrastingų spalvų siūlėmis apsiūti sėdynių apmušalai, golfo kamuoliuko formos pavarų perjungimo svirties antgalis, taip pat GTI monogramomis papuoštas centrinis ranktūris, vairas, prietaisų skydelis ir apsauginiai slenksčių antdėklai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)