Po tokių lenktynių kaip šios dažnai galima sakyti, kad labai daug lemia vairuotojo gebėjimas po starto itin greitai nuspausti akceleratoriaus pedalą. Tačiau šioje vaizdo medžiagoje matome itin daug galingiausių pasaulio automobilių, kuriems teko pripažinti elektromobilio pranašumą traukos lenktynėse, tad tenka konstatuoti, kad tai nėra tik sutapimas.

Taip pat vaizdo įrašą verta pasižiūrėti ne vien tik dėl to, kad įsitikinti kokį milžinišką pranašumą turi elektra varomas automobilis, bet ir dėl įspūdingos čia lenktyniaujančių automobilių kolekcijos.

McLaren 650S“, „BMW M4“ ir „BMW 335i“, lenktyninis „Lamborghini SuperTrofeo“, „Ferrari F12“, „Dodge Challenger Hellcat“ ir „Dodge Viper“, „Chevrolet Corvette Stingray“, „Mercedes E63 AMG“ ir „Mercedes AMG GTS“, „Audi R8 V10“ – visi šie automobiliai startavo kur kas lėčiau nei 691 AG turintis ir 931 Nm sukimo momentą pasiekiantis elektromobilis su visais varančiaisiais ratais.

„Tesla“ nepaliko šansų net ir kitam elektra varomam sportiškam „BMW i8“ automobiliui. Bet žinoma, šių lenktynių puošmena – „dragas“ su „Mitsubishi Evo“.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (222)