1991 metais įkurta „Confederate Motors“ kompanija, yra įsikūrusi Alabamoje, JAV, ir specializuojasi išskirtinių motociklų gamyboje. Jos klientų sąraše yra tokie garsūs (ir turtingi) aktoriai kaip Tomas Cruise, Bradas Pittas, Nicolas Cage, muzikantai Bruce Springsteen, Steven Tyler ar futbolininkas Davidas Beckhamas.

Nieko keisto, kadangi kompanija gamina išties išskirtinius aparatus mėgstantiems prasilėkti su vėjeliu. Toks yra ir neseniai pristatytas naujasis kompanijos motociklas „Confederate G2 P51 Combat Fighter“.

Jis pagamintas iš erdvėlaivių gamyboje naudojamo aliuminio lydinio – iš jo pagamintas ne tik visas motociklo rėmas, kiti konstrukcijos elementai, bet ir variklio blokas bei cilindrai, todėl masyvaus motociklo svoris nėra itin didelis ir yra tik 226 kilogramai. Mažesnį svorį užtikrina ir iš anglies pluošto pagaminti ratlankiai ir kiti elementai.

Be išskirtinės išvaizdos šis brutalus motociklas siūlo ir nemažą galią. Jo V2 variklio darbinis tūris yra 2163 kubiniai centimetrai, tad toks motoras pasiekia 200 AG ir motociklui įspūdingą 230 Nm sukimo momentą.

Iš viso planuojama pagaminti 61 motociklą – už šviesios spalvos „Blond“ modelį prašoma 113 900 JAV dolerių (96 340 Eur), už juodąjį „Black Flag“ – 119 500 eurų (101 075 Eur). Išties nepigi pramoga!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)