Ne vienas Lietuvos rinktinės krepšininkas mėgsta galingus automobilius: Robertas Javtokas į stovyklą atvyko „Porsche Cayenne Magnum“, Jonas Mačiulis – vardiniais numeriais puoštu „Audi Q7“, Mantas Kalnietis – „Lexus GS350“ automobiliu, Paulius Jankūnas – „Porsche Cayenne“, Antanas Kavaliauskas – iš Amerikos atkeliavusiu ir pastebimai patobulintu 3-serijos BMW.

Lietuvos krepšinio federacijos prezidentas Arvydas Sabonis stovykloje pasirodė „Range Rover“ visureigiu. Kartu su juo atvyko ir žmona Ingrida bei sūnus, rinktinės kandidatas Domantas.

Kai kurie krepšininkai vairuoja ir paprastesnius automobilius, pavyzdžiui Artūras Milaknis į stovyklą atvairavo „Audi A6“.

Kitaip nei krepšininkai, komandos treneris Jonas Kazlauskas į Palangą atvairavo rinktinės rėmėjo „Renault“ atstovų suteiktą „Kadjar“. Tai – bene naujausias, tačiau vienas pigiausių automobilių rinktinės stovykloje Palangoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (204)