Tolimiausi ekipažai atkeliavo per visą Lietuvą tam, kad parodytų, kokį „žvėrį“ vairuoja arba ką sukonstravo savo garaže. Dalyvių buvo įvairiausių – nuo jauniausio 18 metų iki vyriausio 74 metų amžiaus, o iš viso buvo atstovaujama 40 įvairių automobilių klubų.

„Memel motor fest '15“ vyko visą šeštadienio popietę, tad miesto gyventojai ir svečiai galėjo apžiūrėti visus automobilius neskubėdami. Renginyje pasirodė nuo senovinių ar rankų darbo „Hot Rod“ stiliaus automobilių iki naujausių, ką tik iš gamyklos išriedėjusių automobilių.

Visus automobilius apžiūrėjo ir įvertino komisija, kurią sudarė klaipėdiečiams gerai pažįstami Tomas Gukauskas, Gintaras Vaičekauskas ir Tadas Žemaitis. Iš viso buvo 10 kategorijų, kuriose nugalėjo:

Mis Amerika – „Chevrolet Monte Carlo“ (savininkas – Audrius Jonušas)
Mis JDM (japoniškas) – „Nissan GTR“ (Andrius Jonušas)
Mis Europa – „Masserati Coupe 4200“ (T. Bartkus)
Mis Vokietija – „BMW 635csi“ (L.Petkus)
Mis Interjeras – „Volkswagen Golf“ (Karolis Zaleckas)
Mis Variklio skyrius – „Rat Rod“ (M.Gaulys)
Mis Klasika – „Citroen 2CV“ (D. Gedminas)
Mis 4x4 – „Chevrolet Monster truck“ (Marius Mačiulaitis)
Mis Sport car'as – „Helios sport klubas“
Mis TSRS – „ZAZ 965“ (Algirdas Stonis)

Organizatoriai džiaugiasi gausiu dalyvių ir žiūrovų skaičiumi. Tai buvo pirmieji metai, kai tokio tipo ir mąsto renginys organizuojamas Klaipėdoje. Tikimąsi, kad kitais metais jis tik augs ir norinčių jame dalyvauti bei parodyti savo automobilį bus kur kas daugiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)