Vakarų Lietuvoje retai organizuojami panašaus pobūdžio renginiai, tad buvo nuspręsta imtis iniciatyvos ir suburti visus į vieną didelę šventę. Renginio tikslas – suburti įvairius automobilių klubus bei pavienius automanus, kurių automobiliai atstovauja skirtingiems laikotarpiams, ir įvairias automobilių puošybos sritis.

Kviečiami dalyvauti ne tik pajūrio krašto žmonės, bet ir visi, kurie savo garaže laiko įdomų ir išskirtinį automobilį. Šio renginio metu žiūrovai galės apžiūrėti visą suvažiavusią techniką ir ją įvertinti. Šventėje darbuosis specialiai suburta komisija, kuri kartu su balsuosiančiais lankytojais nuspręs, kurie automobiliai pasitiks vasarą laimėję savo atstovaujamoje kategorijoje, kurių iš viso bus 10, t. y. Mis Amerika, Mis Vokietija, Mis Europa, Mis TSRS, Mis JDM, Mis Interjeras, Mis Variklio skyrius, Mis Oldtimer’is, Mis SportCar‘as, Mis 4×4. Taip pat renginio metu veiks garažo išparduotuvė, kur bus galima parduoti ir pirkti retas arba nestandartines automobilių ir motociklų dalis.

Organizatoriai tikisi sukurti atmosferą, kuri leis neskubant žiūrovams pasigrožėti įvairia technika, o visiems automobilių ir motociklų entuziastams pabendrauti su bendraminčiais bei dalyvauti ir laimėti renginio rėmėjų įsteigtus prizus ir apdovanojimus. Renginyje laukiami taip pat ir motociklų entuziastai bei sportinių automobilių savininkai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)