Koncerno vadovybė tvirtina, jog kanadiečių įdirbis nebus sukoncentruotas išimtinai „Audi“, bet bus panaudotas ir kitose koncerno markėse.

Minėtų patentų įsigijimas turėtų suteikti naują vandenilio technologijų proveržį ir „Audi“ bendrovėje, ir visame „Volkswagen“ koncerne.

Barnabio mieste (Kanada) įsikūrusi „Ballard Power Systems Inc.“ bendrovė – viena iš vandenilio panaudojimo automobilių kurui mokslinių tyrimų ir konstravimo lyderių. Būtent jai priklauso protonų apykaita pagrįstų membraninių vandenilio akumuliatorių gamybos technologija. Šios bendrovės specialistai intensyviai dirba vandenilinių variklių sąnaudų ir techninių rizikų minimizavimo srityje ir padeda savo klientams – viso pasaulio automobilių gamintojams kurti savus vandenilinius automobilius.

Sek svarbiausias automobilių pasaulio naujienas: nuo naujausių modelių pristatymų ir žinių iš autosporto trasų iki KET pasikeitimų. Nestabdyk – prisijunk prie DELFI Auto draugų „Facebook“!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją