Penktadienį į Vievį (Elektrėnų sav.) naujų automobilių atvykusius pareigūnus pasveikino Policijos departamento prie VRM Viešosios policijos valdybos Veiklos organizavimo ir prevencijos skyriaus Patrulių poskyrio vyriausiasis specialistas Alvydas Verbickas.

„Džiugu, kad turime galimybę įsigyti transporto priemonių su šiuolaikiška ir modernia įranga. Jų dėka pareigūnų darbo kokybė bus geresnė, o piliečiai gaus geresnės kokybės paslaugas“, – sakė A. Verbickas.

Lietuvos policijos kapelionas kunigas Algirdas Toliatas pašventino automobilius ir palinkėjo pareigūnams Dievo globos kelyje. Taip pat kapelionas linkėjo pareigūnams išsaugoti budrumą, kad dėmesingumu galėtų apsaugoti mažiau atidžius žmones nuo eismo įvykių ar kitų nelaimių kelyje.

Sek svarbiausias automobilių pasaulio naujienas: nuo naujausių modelių pristatymų ir žinių iš autosporto trasų iki KET pasikeitimų. Nestabdyk – prisijunk prie DELFI Auto draugų „Facebook“!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)