Anot analitikų, praėję metai naujajam „Hyundai Sonata“ sedanui JAV ir Pietų Korėjos rinkose buvo ne itin sėkmingi. „Hyundai“, kuriai taip pat priklauso įmonė „Kia Motors“ ir kuri laikoma penktąja stambiausia pasaulio transporto priemonių gamintoja, šiuo metu, silpstant jenos vertei, susiduria ir su rimta konkurencija iš Japonijos gamintojų pusės. Praėjusiais metais „Hyundai“ prarado dalį savo rinkos tiek Europoje, tiek ir Jungtinėse Valstijose. Analitikai mano, kad gamintoja turėtų savo klientams siūlyti daugiau galimybių savo visureigių segmente, ypač išpopuliarėjusiame smukus naftos kainoms.

„Naujasis modelis turėtų padėti pagerinti „Hyundai“ pardavimus, tačiau šiuo metu sąlygos rinkose gana sudėtingos“, – teigia įmonės „IM Investment & Securities“ analitikas Ryu Yen-wha.

Kol kas „Hyundai“ išplatino tik pirmuosius būsimo „Tucson“ eskizus. Šis modelis debiutuos artėjančioje Ženevos automobilių parodoje.

Sek svarbiausias automobilių pasaulio naujienas: nuo naujausių modelių pristatymų ir žinių iš autosporto trasų iki KET pasikeitimų. Nestabdyk – prisijunk prie DELFI Auto draugų „Facebook“!