Gamintojų teigimu, trijų durų versijos, turinčios 95 AG 1,3 l CDTI „ecoFlex” variklį su „Start/Stop”, kuri montuojama kaip standartinė įranga, taip pat stabdymo energijos rekuperacijos sistema ir mažo pasipriešinimo riedėjimui padangomis, nauja „Easytronic 3.0” pavarų dėže, anglies dvideginio tarša neviršija 82 g/km. Vidutinės degalų sąnaudos taip pat sumažėjo iki 3,1 l/100 km.

„Opel“ pabrėžia, kad iš esmės atnaujintas dyzelinis 95 AG variklis, kurio maksimalus sukimo momentas 190 Nm (esant 1750 – 2500 aps./min.) ir kuriame montuojamas naujausios kartos turbokompresorius, užtikrina veržlesnį važiavimą bei akceleraciją, net ir esant žemoms variklio apsukoms, tačiau variklis dirba itin tyliai.

Su šiomis naujovėmis ir „Easytronic 3.0” transmisija, trijų durų „Corsa” sunaudoja 3,1 l/100 km, o anglies dvideginio tarša neviršija 82 g/km, tai yra 3 g mažiau nei variantas su mechanine penkių laipsnių pavarų dėže.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)