Audi“ Detroite parodys itin ir lietuvių laukiamą naujieną – tai visiškai naujas didelis visureigis Q7. Automobilis bus net trimis šimtais kilogramų lengvesnis už savo pirmtaką.

BMW parodys atnaujintą „šeštuką“. Debiutuos iš karto trys BMW 6 versijos – dviduriai kupė ir kabrioletas bei keturdurė „Gran Coupe“.

Mercedes“ parodys visiškai naują modelį – GLE, kuris bus sportiškesnė ML visureigio versija, stilizuotu kupė formos kėbulu. Tai BMW X6 konkurentas. Automobilis bus gaminamas Amerikoje. Be to, „Mercedes“ parodys ir naujosios C klasės hibridinę „plug-in“ versiją, kurios akumuliatoriai gali būti įkraunami iš elektros lizdo.
Mercedes-Benz GLE Coupé

Iš „Volkswagen“ tikimasi, kad parodoje bus parodytas naujas visureigio koncepcinis modelis.

Iš kitų europiečių Italijos „Alfa Romeo“ parodys Amerikos rinkai skirtą „4C Spider“ kabrioletą.

Honda“ Detroite pristatys NSX sportinę kupė. Ilgą laiką rodyta kaip konceptinis modelis mašina pagaliau taps serijiniu modeliu. Amerikoje NSX bus parduodamas kaip „Acura“ markės automobilis, o pasiekus Europą taps „Honda“.
NSX koncepcija

Cadillac“ Detroite parodys sportišką savo vidutinės klasės sedano CTS versiją su V raidele. Po jo variklio dangčiu „plaka“ net 640 AG variklis.

Chevrolet“ parodys naujos kartos ekologišką „Volt“ automobilį. Gerokai atnaujinta pavara ir naujos kartos baterijos – automobilis tapo lengvesnis, ekonomiškesnis ir pigesnis. Tačiau gali būti, kad kaip „Opel Ampera“ Europos rinkoje jo jau nebepamatysime – amerikiečiams čia nesisekė pardavinėti pirmos kartos „Amperos“, todėl antros kartos bent jau kol kas pardavinėti nežada.

Tesla“ žada savo populiaraus „Model S“ versiją su visais varančiaisiais ratais. Kalbama, kad šeštadienį gali būti parodytas ir naujas Tesla visureigis. Tiesa, tik kaip koncepcinis modelis. Nors patys „Tesla“ inžinieriai tai griežtai neigia.