Koncernas patvirtino, kad Los Andželo automobilių parodoje debiutuos „Mercedes-Maybach S 600“. Šis sedanas turės V12, 6.0 l dviejų turbinų variklį, kuris išvystys 530 AG. Vėliau pasirodys „Mercedes-Maybach 500“ su V8 varikliu bei „Mercedes-Maybach S 400 4MATIC“ su 3.0 l, V6 motoru ir visų varančiųjų ratų sistema. Pastaroji bus sukurta Kinijos rinkai.
Mercedes-Maybach limuzinas

Anksčiau buvo pasirodę pranešimų, kad „Mercedes“ pagal GL visureigį kuria ir „Maybach“ SUV klasės automobilį. Kompanijos pardavimų vadovas Ola Kaellenius tą paneigė: „Nenoriu nieko kategoriškai atmesti, tačiau šiuo metu neturime tokių planų“.

„Mercedes-Maybach S 600“ kainos bus praneštos gruodžio viduryje. Vis dėlto jau aišku, kad jis nebus toks brangus, kaip ankstesnieji „Maybach“ limuzinai.

„Daimler“ nutraukė prabangiųjų „Maybach“ automobilių gamybą 2012 m. dėl menkų pardavimų. Geriausi šiai markei metai buvo 2003-ieji, kai pavyko parduoti 600 automobilių. Vis dėlto tai neprilygo konkurentams iš „Rolls-Royce“ ir „Bentley“.

Sek svarbiausias automobilių pasaulio naujienas: nuo naujo „Bugatti" modelio iki KET pasikeitimų. Nestabdyk – prisijunk prie DELFI Auto draugų „Facebook“!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)