„F-Type Coupe“ šeima kilusi iš 2013-aisiais geriausio pasaulyje dizaino apdovanojimą („World Car Design Of The Year“) pelniusio sportinio kabrioleto „Jaguar F-Type“. Stogas „F-Type“ suteikė ne tik praktiškumo ir elegancijos – automobilis tapo dar tiksliau valdomas ir veržlesnis. „Jaguar“, praėjusių metų pabaigoje pristatydamas kupė Niujorke, nesikuklino: „Tai yra pats dinamiškiausiais ir sportiškiausias masinės gamybos „Jaguar“ istorijoje“.

„Jei sportinį automobilį būtų galima lyginti su žmogumi, tai „Jaguar F-Type Coupe“ yra tarsi džentelmenas, turintis puikų humoro jausmą. Jis yra guvus, labai greitos reakcijos, valiūkiškas arba labai rimtas, jei to reikalauja aplinkybės. Toks, kurio draugija niekuomet nenusibosta“, - sakė „Inchcape Motors“ rinkodaros vadovė Miglė Makauskaitė.

Į Vilnių atvežtas „F-Type S Coupe“ turi V6 3.0 litrų darbinio tūrio benzininį variklį su turbokompresoriumi. Variklis generuoja 380 AG galią, o lengva galiniais ratais varoma kupė iki 100 km/val. įsibėgėja per 4,8 sekundės. „F-Type Coupe“ turi tą patį variklį, tačiau jis yra šiek tiek deforsuotas ir generuoja 340 AG. O sportiškiausiame „F-Type R Coupe“ plaka 8 cilindrų penkių litrų darbinio tūrio 550 AG širdis.

„Tikiuosi, kad kartas nuo karto atveždami į Lietuvą tokius automobilius, kaip „F-Type S Coupe“, mes prisidedame prie tradicinių sportinių automobilių kultūros skatinimo. Mūsų akimis žiūrint, tai nėra verslas, tai – emocija. Gera emocija“, - pažymėjo M.Makauskaitė.

„Jaguar F-Type S Coupe“ Vilniuje viešės tik iki spalio 3 dienos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)