Naujausios kartos „Leon Cupra“ modeliai pirkėjams siūlomi dviejų skirtingų galingumų – 265 arba 280 AG. Be to, jie gaminami ir dviejų skirtingų kėbulo tipų – trejų arba penkerių durų. Tačiau Lietuvoje parduodamas tik praktiškesnis automobilis su penkių durų hečbeko kėbulu.

Tai ne tik galingiausias serijinis „Seat“ modelis, bet ir vienas galingiausių pasaulyje priekiniais ratais varomų automobilių, turintis dviejų litrų benzininį variklį su turbina. Suvaldyti 280 arklio galių padeda priekinis diferencialo blokavimo mechanizmas.

„Leon Cupra“ modelis parduodamas su mechanine arba automatine DSG pavarų dėže su dviguba sankaba. Automobilis jau bazinėje įrangoje turi beveik visus įmanomus privalumus.

Daugiau nei 15 metų „Cupra“ modeliai buvo kuriami su lenktynių trasai tinkančia važiuokle bei technologijomis, kurios pritaikytos įprastiems keliams.

Lietuvoje silpnesnioji 265 AG „Leon Cupra“ versija kainuoja nuo 93 167 Lt. Tačiau pirmiausia Lietuvą pasiekė galingesnioji 280 AG versija, kurios pradinė kaina siekia 97 499 Lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)