185 arklio galių 2 litrų darbinio tūrio TDCi šeimos dyzelinis „Focus ST“ motoras iki 100 km/h leidžia įsibėgėti per 8,1 sekundės, tačiau degalų suvartojimas siekia vos 4,4 litro 100 kilometrų kelio, o anglies dvideginio emisija yra vos 114 g/km.

Ford Focus ST

Mažiau kompromisų pripažįstantiems sportinio važiavimo mėgėjams parengta benzininė versija su 2,0 l/ 250 AG „EcoBoost“ motoru. Automobilis iki 100 km/h įsibėgėja per 6,5 sekundės ir pasiekia maksimalų 248 km/val. greitį. Tuo tarpu vidutinės degalų sąnaudos siekia 6,8 l/100 km, o anglies dvideginio emisija – 158 g/km, todėl tai yra pats taupiausias benzininis „Focus ST“ istorijoje.

Ford Focus ST

Abu varikliai komplektuojami su mechanine 6 pavarų greičių dėže. „Focus ST“ siūlomas penkių durų hečbeko ir universalo kėbulu, o Lietuvojoe ji bus galima užsisakyti nuo 2014-ųjų rudens. Tiesa, kainos kol kas neskelbiamos.

Ford Focus ST

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)