Ketvirtadienį prasidėjusiame Gudvudo „Greičio festivalyje“ („The Goodwood Festival of Speed“), technikai neabejingi gerbėjai gali išvysti bene įspūdingiausią pasaulyje automobilių, motociklų ir kitos technikos kolekciją vienoje vietoje. Festivalio metu ne tik demonstruojami istoriniai ir patys naujausi automobiliai ir motociklai, debiutuoja naujausi ir išskirtiniai gamintojų modeliai, bet ir varžomasi kilimo į kalną lenktynėse.

Festivalyje galima išvysti tokius įspūdingus automobilius, kaip „Agera One:1“, „Ferrari LaFerrari“, „Bentley Continental GT V8 S“, „Pagani Huayra“, „Noble M600“, „Nissan GT-R Nismo“, „Mercedes SLS Black“, „Ferrari 458 Speciale“, „Mclaren P1“, „Porsche 918 Spyder“, „BMW i8“, „Zenvo ST1“, „Jaguar F-Type R“ ir kitus.

Be to, festivalio metu prie skirtingų automobilių vairo varžysis tokios automobilių sporto žvaigždės, kaip Jensonas Buttonas, Emersonas Fitipaldis, Dario Franchittis, Lewisas Hamiltonas, Damonas Hillas, Sebastienas Loebas, Felipe Massa ir kiti.

O tie, kurie šiais metais neapsilankė festivalyje, jo metu vykstančius renginius gali stebėti tiesiogiai, paspaudę šią nuorodą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)