Pasak gamintojo atstovų, automobilis turėtų kainuoti nuo 35 000 eurų ir konkuruoti su tokiais rinkoje pripažintais modeliais, kaip „BMW X3“ ir „Audi Q5“.

Vidutinio dydžio ir 5 vietų itin populiaraus SUV segmento automobilis papildys šiuo metu Europoje siūlomų „Ford EcoSport“ (Lietuvoje neparduodamas) ir „Ford Kuga“ (nuo 70 000 litų) SUV automobilių gamą.

4,81 m ilgio automobilis turės 2,0 l „Duratorq TDCi“ turbodyzelinį, skirtingose versijose nuo 177 iki 207 AG pasiekiantį motorą, kuris bus komplektuojamas su 6 pavarų mechanine arba „PowerShift“ automatine greičių dėže.

Jis taip pat bus siūlomas su benzininiu „EcoBoost“ motoru. 2,0 l darbinio tūrio, keturių cilindrų motoro galia sieks iki 245 AG. Taip pat pirmą kartą debiutuos V6 konfiguracijos šešių cilindrų 2,7 l motoras, kurio galia sieks daugiau kaip 300 AG.

Versija su 2,0 l motoru galės būti komplektuojama vien tik su priekiniais varančiaisiais ratais, galingiausi modeliai turės visų varančiųjų ratų sistemą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)