„Simboliška, kad „BMW 4 Gran Coupé“ pristatymas Lietuvoje rengiamas meno erdvėje, nes šiame modelyje susilieja BMW dizaino ir technologiniai pasiekimai. Visoje BMW automobilių gamoje „4 Gran Coupe“ išsiskiria elegantiškumu ir saikinga prabanga. Jau per artimiausią mėnesį tikimės išlydėti ją ir į Lietuvos kelius“, – sakė BMW įgaliotosios atstovės Lietuvoje „Krasta Auto Vilnius“ direktorė Rasa Klimavičiūtė.

BMW atstovai sako, kad „4 Gran Coupé“ yra „pirmasis keturių durų kupė prabangių vidutinio dydžio automobilių segmente“. Automobilis išlaiko šiai markei būdingą išvaizdą, o pailga automobilio forma, prailgintas galinis langas ir nuožulni bagažinė suteikia solidumo ir aukštesnės klasės automobilio išvaizdą. Automobilio išskirtinumą pirkėjai galės pabrėžti pasinaudodami „BMW Individual“ programa – pasirinkti išskirtines kėbulo spalvas, vidaus apdailos detales, kurių nėra standartinėje ar papildomoje komplektacijoje.

Keturių durų kupė modeliai siūlomi su vienu iš penkių skirtingų variklių – trijų benzininių ir dviejų dyzelinių. Pats galingiausias variantas – benzininis šešių cilindrų 3 litrų darbinio tūrio variklis, siūlomas „BMW 435i“ versijoje. Jis išvysto 306 AG galią, o iki 100 km/val. įsibėgėja per 5,5 sekundės. 100 km nuvažiuoti šis variklis sunaudoja 8,1 l degalų. Ekonomiškiausia „4 Gran Coupé“ versija bus dyzelinis „BMW 418d“, kurio galia siekia 143 AG, o degalų sąnaudos – 4,5-4,7 l/100 km.

„BMW 4 Gran Coupé“ automobilių salonuose Lietuvoje ir užsienyje pasirodys nuo birželio 21 dienos, tačiau išankstiniai užsakymai jau priimami. Šio modelio kaina prasideda nuo 132,6 tūkst. Lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)