„Fakto Auto – Citroen centras“ automobilių pardavimo centras nuo birželio 26 d. veiks Laisvės pr. esančiame salone, kuriame iki šiol dirbo „Opel“ markės atstovai „Rasmitas“, persikėlę į naujas patalpas.

„Citroen“ automobilių salono plotas bus 1600 m². Atstovybėje bus parduodama visa šios markės modelių gama, įskaitant ir DS seriją, vykdomas jų aptarnavimas, taip pat bus galima užsisakyti ir nusipirkti atsarginių dalių bei aksesuarų.

„Citroen“ prekės ženklas ir toliau stebina pasaulį naujovėmis bei patraukliais automobilių dizainais. Jau daugelį metų ši markė yra komercinių transporto priemonių pardavimų viršūnėje, o šią poziciją padėjo užtikrinti transporto priemonių patikimumo ir kainos santykis“, – sakė UAB „Fakto“ autocentras generalinis direktorius Donatas Rutkauskas.

DELFI primena, kad 2013-ųjų pabaigoje veiklą sustabdžius bendrovei „Veho“, teisė pardavinėti ir aptarnauti „Citroën“ automobilius Lietuvoje buvo patikėta „Modus Group“ įmonei „Krasta Auto Vilnius“.

Nuo šių metų pradžios „Citroën“ importuotoju Lietuvoje yra „SIA VEHO“. Tai yra dukterinė Suomijos „VEHO Group Oy Ab“ įmonė, nuo 2004 metų Latvijoje vykdanti „Citroën“ importo ir platinimo veiklą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)