Šis pastatas bus daugiau nei 1300 kvadratinių metrų ploto ir yra jau dešimtasis „Tuvlitos“ projektas Lietuvoje. Jo įgyvendinimo ėmėsi Suomijos koncernui priklausanti statybos bendrovė „YIT Kausta“.

„Projekto pagrindinis tikslas – sumažinti kitų techninės apžiūros centrų užimtumą. Šis centras klientams suteiks išankstinės registracijos tiek telefonu, tiek internetu galimybę, o įdiegtos naujos technologijos padidins gamybinius pajėgumus. Abi šios priemonės efektyviai sutrumpins laukiančiųjų eiles“, – teigia UAB „Tuvlita“ prezidentas ir valdybos pirmininkas Antanas Dadurka.

„Tuvlitos“ automobilių centras vienu metu galės aptarnauti 6 lengvuosius ir 3 krovininius automobilius. Pastate bus įrengtos ne tik automobilių serviso patalpos, bet ir administracinės, buitinės bei techninės patalpos. Bus įrengta ir speciali laboratorija bei mokymų klasė. Pastate įsikurs ir techninių apžiūrų įmonių asociacija. Šalia pastato bus įrengta stovėjimo aikštelė 60 automobilių. Automobilių techninių apžiūrų centre vienu metu galės dirbti 15 specialistų.

„Nors statybos darbams skirtas laikas yra labai trumpas, planuojame kovo mėnesį pradėtus darbus baigti jau spalio pabaigoje. Šiuo metu virš pastato jau iškeltas vainikas, simbolizuojantis stogo įrengimo darbų pabaigą“, – sako AB „YIT Kausta“ vadovas Kęstutis Vanagas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)