„Mediafon-Motoshop“ ekipai Rumunijoje atstovaus Tomas Jančys, Irmantas Bražiūnas, Paulius Sitkevičius, Mindaugas Jarmalavičius, Vytautas Dilba ir Martynas Daučūnas.

„Tai yra orientacinės varžybos kalnuose, - pasakojo T. Jančys. - Dalyviams išdalinamos GPS koordinatės, reikia nuvažiuoti į nurodytą vietą ir nusifotografuoti. Didžiausias sunkumas per tokias varžybas - važiavimas kalnuose, orientavimasis su GPS kalnuotoje vietovėje. Tikslas gali atrodyti už 100 metrų, bet iki jo važiuoti reikia keletą kilometrų. Be to, varžybų dienomis prognozuojamas lietus, tad bus patvinę upeliai ir slidus akmenys.“

Lietuvos sportininkai jaučiasi gerai pasirengę varžyboms.

„Manome, kad mūsų turimomis sąlygomis pasirengėme gerai, neseniai laimėjome pirmąją vietą analogiškose varžybose Aukstadvaryje. Jei susidraugausime su kalnais, tikimės ir ten laimėti“, - optimistiškai prieš kelionę į Rumuniją buvo nusiteikęs T. Jančys.

Varžybos Rumumnijos mieste Brebu Nou vyks balandžio 28 - gegužės 3 dienomis. Šį savaitgalį „Mediafon-Motoshop“ komanda skirs treniruotėms varžybų vietoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)