Greičiausiai pastebima „Fiat 500S“ naujovė, kuri leidžia suprasti, jog tai ne tas pats 500-tukas – atsinaujinęs išorės dizainas. „Fiat 500S“ pasižymi sportiškais priekiniu ir galiniu buferiais, papildomomis šoninių slenksčių apdailomis bei galiniu oro aptaku, tamsaus chromo ir atnaujinto dizaino 15 colių sportiniais lengvo lydinio ratlankiais.

Išskirtiniai „Fiat 500S“ salono bruožai – naujas sportinio dizaino vairas bei pavarų perjungimo svirties rankena, matinio sidabro prietaisų skydas bei naujos sportinės sėdynės su raudonomis siūlėmis, subtiliai primenančiomis apie jo sportišką charakterį.

Naujojo „Fiat 500S“ kaina Lietuvoje prasideda nuo 44 996 Lt.

Gamintojo teigimu, „Fiat 500S“ yra pasiruošęs pratęsti originaliojo „Fiat 500“ sėkmės istoriją. „Fiat 500“ yra populiariausias „Fiat“ modelis visame pasaulyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)