Vizualiai atnaujintas BMW X3 atrodo dar tvirčiau negu jo pirmtakas. Jis pasižymi naujais, modifikuotais apskritais priekiniais žibintais, dar labiau akį traukiančiomis priekinėmis grotelėmis, naujais priekiniais ir galiniais buferiais bei šoniniais veidrodėliais su integruotais posūkio signalais.

Bene svarbiausias šio atnaujinimo akcentas – naujas 2.0 litrų darbinio tūrio dyzelinis variklis „xDrive20d“, kurio galia siekia 190 AG. Vidutinės šio variklio kuro sąnaudos 100 km atstumui – 5-5,4 l. „X3 xDrive20d“ variklio galingumas, lyginant su senesniu „BMW X3“ modeliu, išauga 6 AG, o degalų sąnaudos, kuomet sumontuota automatinė greičių dėžė, sumažėja 7,1 proc.

Atnaujintas buvo ir automobilio salonas. „iDrive“ dabar kiekviename modelyje diegiama kaip standartinė funkcija. Kartu su „Professional“ navigacijos sistema „iDrive Touch“ valdymo sistema leidžia vairuotojui valdyti įvairias automobilio funkcijas daug patogiau. Pavyzdžiui, jos lietimui jautrus ekranas sudaro galimybę įvesti kelionės tikslą liečiant ekraną tik vienu pirštu, vairuotojui netenka naudoti jokių papildomų mygtukų.

„BMW ConnectedDrive“ taip pat suteikia galimybę sužinoti apie spūstis realiu laiku. Daug šiai sistemai sukurtų aplikacijų leidžia naudotis „Facebook“ ir „Twitter“, AUPEO! Internet radiju ir tokiomis muzikos klausymosi platformomis kaip „Napster” ar „Deezer”.

Lietuvoje atnaujintą BMW X3 bus galima užsisakyti jau šią vasarą, automobilio kaina prasidės nuo 132,8 tūkst. Lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)