Lygiai prieš metus „Opel“ taip pat Ženevoje atskleidė šio modelio koncepciją. Ji sulaukė išskirtinio entuziastų dėmesio, todėl kompanijos lyderių komanda nedelsdama priėmė sprendimą skelbti šios versijos gamybos pradžią. „Adam Rocks“ rinkoje pasirodys jau šią vasarą.

Naujas „Opel“ miesto automobilis yra tik 3,74 m ilgio. Bazinėje įrangoje jis turės elektra valdomą „Swing Top“ brezentinį stogą, kėbulo apsaugas ir 1,5 cm padidintą prošvaisą, lyginant su įprastu „Adam“. Tai pirmasis trijų durų, mažo dydžio padidinto pravažumo automobilis, kurio ilgis neviršija 4 m.

„Rocks“ ne tik pristato naują, tvirtą išvaizdą, bet ir naujos kartos variklius šio modelio gamoje. Automobilyje bus montuojamas visai naujas 1.0 l ECOTEC trijų cilindrų variklis su tiesiogine degalų įpurškimo sistema. Mažo dydžio variklis kilsteli trijų cilindrų variklių tobulinimo kartelę – jis išvysto 115 AG ir 166 Nm sukimo momentą net ir esant mažoms apsukoms. Šios versijos degalų sąnaudos siekia 4,3 l/100 km. 1,0 l ECOTEC variklis su tiesiogine degalų įpurškimo sistema derinamas su visai nauja šešių laipsnių pavarų dėže.

Stogas valdomas elektra, paspaudus mygtuką, esantį priekyje ant lubų. Iki galinio statramsčio jis susilanksto vos per 5 sek. Galima rinktis skirtingas šio audinio spalvas – juoda, tamsiai ruda „Sweet Coffee” ar šviesiai ruda „Light Oak”.

Po premjeros Ženevos parodoje, „Adam Rocks“ prekyboje pasirodys jau šios vasaros pradžioje. Kainos bus paskelbtos vėliau. Gamyba prasidės Eisenacho gamykloje, Vokietijoje, šių metų rugpjūtį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)