Šis kompaktiškas keturvietis su sulankstomu minkštu stogu turės 300 AG pajėgumo 2.0 TFSI benzininį variklį, kuris pasiekia 380 Nm maksimalų sukimo momentą ir leidžia skrieti tokiam automobiliui sunkiai įsivaizduojamu 250 km/val. greičiu. 100 km/val. km greitis pasiekiamas per 5,4 sek. Naujasis kabrioletas jų savininkų negąsdins degalų sąnaudomis. Su „S tronic“ automatine pavarų dėže 100 km kelio jis vidutiniškai sunaudos 7,1 l benzino.

Naujasis „Audi S3 Cabrio“ šiek tiek didesnis ir platesnis už pirmtaką. Ilgis nuo 4,24 m padidėjo iki 4,43 m, o ratų bazė pailgėjo dviem centimetrais, iki 2,6m. Automobilio plotis taip pat išaugo dviem centimetrais iki 1,79 m, o aukštis sumažėjo 1,5 cm. Vizualiai šios proporcijos formuoja žemo, tačiau sportiškai veržlaus automobilio siluetą, paryškintą dizaino elementais ir dekoratyviniais akcentais.

„Audi S3“ kabrioletas dengtas sulankstomu medžiaginiu stogu su garsą izoliuojančiu putplasčio pamušalu ir stikliniu galiniu langu. Visi stogo standieji ir techniniai elementai pagaminti iš lengvų magnio ir plieno lydinių. Uždengimo mechanizmas elektrohidraulinis, valdomas vieno mygtuko paspaudimu. Paspaudus šį mygtuką, stogas automatiškai užsidengia arba susilanksto per 18 sek. Uždengti arba sulankstyti stogą galima ir automobiliui važiuojant iki 50 km/val. greičiu. Apsaugos nuo apsivertimo sistema paslėpta ir sudaryta iš dviejų pavojaus atveju iššokančių saugos elementų.

„Audi S3“ kabrioletas Vokietijos rinkoje pasirodys vasarą, o jo kaina prasidės nuo 48 500 eurų (167,5 tūkst. Lt).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)