Sportinio vairavimo gerbėjams koncernas „BMW Group“ Detroite pirmą kartą oficialiai pristatys itin sportišką koncepcinį „Mini John Cooper Works“ modelį. Teigiama, kad pažvelgę į šį automobilį, parodos lankytojai galės pamatyti „Mini“ markės ateitį.

Nekyla abejonių, kad jis priklauso „Mini“ šeimai, tačiau jis pasižymi ir sportiniams automobiliams būtinais bruožais: puikia aerodinamika ir labai tikslia automobilio valdymo sistema, ypač puikiai veikiančia ekstremaliose vairavimo situacijose. Be to, „John Cooper Works“ koncepcinis modelis turi ypač didelius ortakius automobilio priekiniame korpuse, taip pat galinį oro aptaką bei naujo dizaino slenksčius ir galinį korpusą. Kitos svarbios „John Cooper Works“ savybės – 18 colių lengvo lydinio ratlankiai, sportinė stabdžių sistema, sportinė išmetimo sistema bei pakaba, sukurta po ilgų bandymų lenktynių trasoje.

Automobilių parodoje, be naujojo „Mini Cooper“ ir „John Cooper Works“, bus pristatyti ir kiti šios markės modeliai. „Coupe“, „Clubman“, „Roadster“ ir „Convertible“, taip pat padidinto pravažumo „Countryman“ bei „Paceman“.

Detroite vykstanti Šiaurės Amerikos tarptautinė automobilių paroda – vienas svarbiausių tokio pobūdžio renginių pasaulyje. Kadangi ji dažniausiai būna pirma tokio masto paroda metuose, jos lankytojai įprastai pirmieji gali susipažinti su automobilių rinkos ateitimi. Planuojama, kad jau 26-ąjį kartą rengiamą parodą, kuri vyks „Cobo“ centre Detroite, aplankys daugiau negu 800 tūkst. svečių. Savo naujausius modelius, produktus ir technologijas demonstruos daugiau negu 200 kompanijų iš viso pasaulio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)