Naujoji C-klasė bus dar prašmatnesnė ir taip atitrūks nuo pigiausio sedano CLA. Siekiant atskirti šiuos modelius, „Mercedes“ nusprendė C-klasei sukurti kokybiškesnį saloną ir komplektuoti automobilį su papildomomis vairuotojo pagalbinėmis sistemomis.

Nuožulniomis linijomis pasižymėsiantis automobilis atrodo kaip mažesnė S-klasė. Naujokas tapo ne tik 100 kg lengvesnis, bet ir 9,5 cm ilgesnis bei 4,5 cm platesnis už pirmtaką, o važiuoklės bazė išaugo 8 cm.

Iš pradžių pirkėjams bus siūlomos trys versijos. „C 220 BlueTec“ turės dyzelinį 2.1 l, 170 AG variklį, o benzininių modelių pasiūlą sudarys „C 180“ su 1.6 l, 115 AG bei „C 200“ su 2.0 l, 184 AG motoru.

Naujoji C-klasė oficialiai debiutuos sausio mėnesį Detroito automobilių parodoje. Jo kaina Vokietijoje prasidės nuo 33 558 eurų (115,8 tūkst. Lt). Tai yra pats populiariausias „Mercedes“ modelis. Praėjusios kartos automobilio pardavimai nuo 2007 m. pasiekė 2,4 mln. vnt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)