Honda“, „Hyundai“, „Nissan“, „Suzuki“ ir „Toyota“ koncernų kompaktinės klasės SUV automobiliai pasižymi puikia technika. Vis dėlto labiausiai rekomenduojame Toyota RAV4. Tai mažiausiai gendantis savo klasės atstovas. Tą patį galime pasakyti ir apie Honda CR-V bei su šiokiomis tokiomis išlygomis ir apie Nissan X-Trail. Taip pat norime atkreipti jūsų dėmesį, kad čia pateikti penkerių šešerių metų automobilių duomenys.

TOYOTA RAV4 – nekelianti rūpesčių

Tai antroji SUV automobilio karta, kurio gamyba prasidėjo dar 2006 m. Jei ieškote mažai gendančio SUV modelio, mes Toyota RAV4 rekomenduojame be didesnių išlygų. Automobilis iš esmės neturi silpnų vietų, kartais pasitaiko tik galinės pakabos gedimų. Europietiško modelio kaina – nuo 32 000 Lt.
Toyota RAV4 (2006 m.)

HONDA CR-V – patikimas SUV

Trečioji Honda CR-V karta (2006–2012 m.) TÜV apžiūrą įveikia puikiais rezultatais. Apie nusiskundimus praneša tik „Auto Bild“ žurnalo skaitytojai. Anot jų, pasitaiko pavarų dėžės ir sankabos gedimų. SUV automobilio kaina – nuo 35 000 Lt.
Honda CR-V (2007 m.)

NISSAN X-TRAIL – dalykiškasis

Antroji Nissan X-Trail karta (nuo 2007 metų) TÜV apžiūrą įveikia visai neblogai. Rūpesčių kelia priekinė pakaba, vairo mechanizmo laisvumas ir blogai veikiantis rankinis stabdis. Nepaisant paminėtų dalykų, mes jį rekomenduojame. Kaina – nuo 30 000 Lt.
Nissan X-Trail (2008 m.)

HYUNDAI TUCSON – pigiausias

Šio korėjiečio (2004–2010 m.) silpnoji vieta – priekinė pakaba. Rūpesčių kyla ir dėl rankinio stabdžio. Taip pat prieš perkant Hyundai Tucson automobilį būtina patikrinti, ar nepradėjo rūdyti arkos ir kitos briaunos. Džiugina kaina – nuo 16 000 Lt.
Hyundai Tucson (2005 m.)

SUZUKI GRAND VITARA – tvirtas

Tarp šių SUV automobilių Grand Vitara – geriausiai bekelei pritaikytas modelis. Jo gamyba prasidėjo 2005 m. Silpnosios SUV vietos yra šios: rūdija, matyti nutekančios alyvos požymiai ties varikliu ir pavarų dėže, genda turbina. Kaina – nuo 24 000 Lt.
Suzuki Grand Vitara (2006 m.)