Sportininko, kuris šiuo metu yra savo karjeros viršūnėje, pasiekimų sąrašas – įspūdingas. Neseniai vykusios „Repucom“ apklausos rezultatai rodo, kad apie T. Parkerį yra girdėję pusė Kinijos gyventojų. TP – taip sportininką paprastai vadina visame pasaulyje – garsus ne tik savo sportiniu talentu, bet ir aktyvia labdaringa veikla.

„Tikiuosi, kad sugebėsiu prisidėti prie „Renault“ prekės ženklo žinomumo ir įvaizdžio stiprinimo visame pasaulyje. Jei galėsiu įkvėpti žmones išbandyti „Renault Koleos“, tai bus puikus mūsų partnerystės rezultatas. Didžiuojuosi, kad esu komandoje su „Renault“. Mums būdingos vienodos vertybės, ypač meilė paprastiems dalykams, prieinamumas ir atsakomybės jausmas pačių įvairiausių prekės ženklo gerbėjų atžvilgiu“, – apie naująją partnerystę kalbėjo T. Parkeris.

San Antonijo „Spurs“ komandos krepšininkas, kuris yra didžiulis automobilių, o ypač – sportinių, mėgėjas, remia ir „Renault“ įsipareigojimą gaminti elektromobilius: „Tai – mūsų ateitis. ...“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)