Pakeistas automobilio priekis – kitokio dizaino grotelės, kurias puošia dvi chromuotos juostos, be to, nauja, žemiau esanti, oro paėmimo anga bei nauji priekiniai žibintai su dienos šviesomis.

„Naująjį modelį konstravome remdamiesi pirmojo modelio patrauklumu bei jo proporcijomis. Modernizavome ir jo tapatybę pabrėžiančius komponentus, pavyzdžiui, groteles. Sustiprinome įspūdį, kad tai – keturiais ratais varomas automobilis, ir tuo pačiu išlaikėme visas naudingas jo ypatybes. Naujasis „Duster“ ne tik įgijo dar tvirtesnį charakterį, bet ir išsaugojo savo pirmtako DNR“, – teigia kompanijos dizaino padalinio vadovas Davidas Durandas.

Ant „Duster“ stogo atsirado bagažinės laikikliai, pirkėjams bus siūlomi naujo dizaino 16 colių ratlankiai. Nauji užpakaliniai žibintai atkartoja priekinių stilių, daugiausia – dėl naudojamos chromo apdailos. Išorinio stiliaus pokyčius užbaigia chromuotas išmetamųjų dujų vamzdis ir naujas ženklas 4WD.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (142)