Kol kas tai tik pilotinis projektas – eksperimentinė šių tobulinimo rinkinių partija bus parduodama tik Australijos rinkoje ir nuo to, kaip seksis prekiauti šioje saloje, priklausys, ar jais bus prekiaujama visame pasaulyje. Pirmieji tobulinimui skirtos įrangos rinkiniai salonus pasiekė birželio pabaigoje, rašoma pranešime spaudai.

Po modernizavimo, „S60 Polestar“ automobiliai bus varomi visais keturiais ratais, jų variklio galia siekia 350 AG, juose montuojamos itin sportiškos 235/40 R19 dydžio „Bridgestone Potenza“ padangos.

Tokios padangos buvo pasirinktos dėl itin preciziško valdomumo, jos skirtos ypač galingiems automobiliams.

„Bridgestone“ kompanija labai džiaugiasi, kad yra pakviesta kartu dirbti prie „Polestar“ projekto,“ – sako „Bridgestone Europe“ kompanijos pardavimų padalinio vadovas Edwinas Van Der Stadas. – „Potenza“ padangos puikiai atitinka tai, ko siekia „Polestar“ – jos saugios ir pasižymi itin sportiškomis savybėmis“.

„Polestar“ įmonė buvo įkurta 1996 metais ir su „Volvo“ bendradarbiauja siekiant populiarinti šios markės automobilius dalyvaujant lenktynėse. Šios kompanijos pagrindinis verslas yra ruošti lenktynėms skirtus automobilius. Šis „Polestar“ projektas – tai specialus automobilio tobulinimo paketas, kuris parduodamas ir montuojamas į automobilius per „Volvo“ atstovybes tiems entuziastams, kurie norėtų patobulinti savo turimą „Volvo“.

Į šį paketą įeina ir specialios „Bridgestone Potenza“ padangos. „Bridgestone“ kompanija šiuo metu savo gaminamas padangas tiekia keletui Europoje parduodamų „Volvo“ modelių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)