Filmui prireikė ateities automobilio. Tokią transporto priemonę apsiėmė sukurti „Audi“ dizaino studijos kompiuterinio modeliavimo meistrai. Kino juostoje matoma „Audi fleet shuttle quattro“ – kompiuterinio modeliavimo priemonėmis sukurta virtuali transporto priemonė. Jos vizualizavimo procese panaudota įvairių realių „Audi“ modelių kūrimo stadijoje sukaupta medžiaga – grafika, erdviniai maketai, judesio modeliavimo algoritmai ir pan. Taip pat įvairių praeities ir ateities modelių dizaino detalės.

Holivudo specialiųjų efektų kūrėjus nustebino nepriekaištingai į kino aplinką įkomponuotas virtualus modelis ir šiuos darbus atlikę kompiuterinės grafikos specialistai.

Planuojama, kad filmas „Enderio žaidimas“ Europos ekranus pasieks šių metų rudenį. Jame jau spėjęs išgarsėti jaunas aktorius Asa Butterfield vaidina vaikiną, kuris dėl neeilinių gabumų siunčiamas į karinę mokyklą kosmose. Čia jis mokosi, kaip reikės atremti ateities invaziją. Filme taip pat vaidina Harrisonas Fordas, seras Benas Kingsley, Viola Davis ir kt.
Virtualus Audi automobilis
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)