„Šis kupė yra visiškai naujos kartos BMW modelis, tad nenuostabu, jog BMW gerbėjai Lietuvoje jo nekantriai laukia. Džiaugiamės, jog naujasis BMW 4 serijos kupė praplės mūsų turimą kupė stiliaus automobilių asortimentą ir suteiks galimybę pirkėjams išsirinkti jiems tinkamiausią modelį“, - sako „Krasta Auto Vilnius“ direktorė Rasa Klimavičiūtė.

Nors ryškus BMW savybėmis pasižymintis šio automobilio priekis aiškiai atskleidžia giminystės ryšius su BMW 3 serijos automobiliais, visgi naujasis BMW 4 serijos kupė turi didesnę važiuoklės bazę ir yra platesnis nei „kolega“, o dinamiškai prailgintas kupė siluetas yra labiau prigludęs prie kelio.

Išskirtinumo BMW 4 serijos kupė suteikia ir naujieji jo elementai „Air Breathers“, kurie yra išdėstyti priekinių ratų arkų gale. Ši sistema reguliuoja automobilio aerodinamiką. Salone išraiškingai išlenktos galinės sėdynės pabrėžia kupė sportiškumą, o įmontuojamos galvos atramos ir platūs šoniniai porankiai sukuria atskirų dviejų zonų įspūdį. Klientai gali rinktis iš trijų įrangos kombinacijų – Sport Line, Modern Line ir Luxury Line, kurios suteikia individualumo automobilio išorės ir vidaus apdailai. Tuo tarpu sportinio vairavimo ir stiliaus mėgėjams siūloma M Sport komplektacija.

Gamintojo teigimu, didžiausias BMW 4 serijos kupė pranašumas pajuntamas jį vairuojant. Naujasis BMW 4 serijos kupė turi ilgesnę ratų bazę nei ankstesnis BMW 3 serijos kupė, o jo pakaba nuleidžia automobilio svorio centrą žemiau nei 500 mm, suteikdama šiam automobiliui žemiausią svorio centrą iš visų BMW automobilių. Dėl to BMW 4 serijos kupė yra vienas iš sportiškiausių serijinės gamybos BMW modelių, kuris nustato naujus dinamiškumo standartus.

Dviejų durų sportinis kupė pirkėjams siūlomas su nuo 184 AG iki 306 AG išvystančiais varikliais: „BMW 435i“ bus su šešių cilindrų benzininiu, „BMW 428i“ - su keturių cilindrų benzininiu ir „BMW 420d“ - su keturių cilindrų dyzeliniu varikliu. Visuose varikliuose sumontuota ir naujausia BMW TwinPower Turbo technologija. Naujasis BMW kupė sūlomas su šešių laipsnių mechanine pavarų dėže, o norintys gali rinktis aštuonių laipsnių automatinę pavarų dėžę. BMW 4 serijos kupė galima rinktis ir su xDrive visų varančių ratų sistema.

Kartu su automatine pavarų dėže, pirmą kartą BMW 4 serijos kupė galimas ir inercinio sukimosi režimas (angl. „coasting mode“), kuris leidžia panaudoti jau automobilyje sukauptą energiją, taip sumažinant degalų sąnaudas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)