Pirkėjai gali rinktis iš penkių „Gran Turismo“ variklių, kurių galingumas siekia nuo 143 AG iki 306 AG. Pirkėjams bus siūlomi „BMW 328i Gran Turismo“ ir „BMW 320i Gran Turismo“ su benzininiais keturių cilindrų varikliais, taip pat „BMW 320d Gran Turismo“ ir „BMW 318d Gran Turismo“ su 2.0 l dyzeliniais varikliais. Galingiausiu pasirinkimu taps „BMW 335i Gran Turismo“, po savo variklio dangčiu slepiantis šešių cilindrų variklį. Visuose be išimties varikliuose sumontuota „BMW TwinPower Turbo“ technologija.

Standartinėje BMW 3 serijos „Gran Turismo“ komplektacijoje yra mechaninė šešių laipsnių pavarų dėžė, tačiau norintys galės rinktis ir aštuonių laipsnių automatinę pavarų dėžę.

Naujasis „Gran Turismo“ – keturių durų kupė stiliaus automobilis su berėmiais langais, nuožulnia stogo linija bei 520 l talpos automatiškai valdoma bagažine.

Šio modelio kaina šalyje prasideda nuo 126 740 Lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)