„Nissan“ pakeitė automobilio priekinės ir galinės dalių dizainą (pritaikytas lakštinis metalas). Be to, atnaujintas ir salonas, kuriame pirkėjai ras naują įrangą, atnaujintą centrinę konsolę, naują apdailą ir puošybines detales, taip pat USB jungtį ir „Aux-in“ lizdą garso įrangai prijungti.

Priklausomai nuo komplektacijos, automobilyje montuojama visiškai nauja komunikacijos sistema bei naujas radijo imtuvas, taip pat naujausia moderni navigacijos sistema su platesniu jutikliniu ekranu. Kalbant apie išorę, minėtinos dvi patrauklios naujos spalvos ir nauji 15 colių lengvojo lydinio ratlankiai.

„Nissan“ taip pat išplėtė šiam modeliui skirtos papildomos įrangos asortimentą, kad savininkai galėtų susikurti savo unikalią „Micra“.

Per ilgesnę 30 metų „Micra“ istoriją, „Nissan“ pardavė daugiau nei 6 mln. automobilių. Dabartinis modelis Europos rinkoje debiutavo prieš 3 metus. Anksčiau tai buvo antras pagal populiarumą „Nissan“ modelis, tačiau šią poziciją teko užleisti „Juke“ ir pasislinkti į trečią vietą.

„Micra" modelis, kai kuriose šalyse žinomas kaip „March" parduodamas 56 pasaulio šalyse. Visi Europos rinkai skirti automobiliai kolkas yra gaminami Indijoje. Ateityje planuojama gamybą perkelti į Europą. Kitos trys gamybos vietos yra Tailande, Meksikoje ir Kinijoje.

Nors šis automobilis yra platinamas visame pasaulyje, daugelis rugsėjo mėnesį Europos prekybos salonus pasieksiančios naujosios „Micra“ pakeitimų buvo atlikti specialiai Europos rinkai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)