Mažiau nei 200 kilometrų atstumu nuo Vilniaus esančiame Minske gyvena nemažai turtingų baltarusių. Tuo galima įsitikinti pasižiūrėjus, kokiais prabangiais automobiliais į Vilnių atvažiuoja apsipirkti mūsų rytiniai kaimynai. Tad nieko keisto, kad „Bentley“ gamintojas šios šalies sostinėje nusprendė atidaryti oficialią automobilių atstovybę.

Kol kas žinoma tik tiek, kad atstovybė, kuri įsikūrus pačiame Minsko centre, duris atvers jau šią vasarą. Baltarusijos „Bentley Motors“ atstovybėje bus ne tik prekiaujama šiais prestižiniais britiškais automobiliais, bet ir atliekama jų techninė priežiūra.

Britų „Bentley Motors“ gaminamų automobilių gamoje yra „Bentley Continental GT“, atviras „Bentley Continental GTC“, taip pat „Bentley Flying Spur“ ir „Bentley Mulssane“. Pastaruoju automobiliu, kuris kainuoja daugiau nei 1 mln. litų, Lietuvoje važinėja žinomas krepšininkas Linas Kleiza.

Šiuo metu arčiausiai „Bentley Motors“ atstovybė yra Latvijos sostinėje Rygoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)