Pranešime spaudai rašoma, kad „Ford“ dinamikos departamentas išrinktas geriausia dinamikos tobulinimo komanda, o už „Focus ST“ bei „Fiesta ST“ derinimą atsakingas Davidas Putas tapo 2013 metų dinamikos specialistu.

Iš automobilių temomis rašančių žurnalistų sudaryta komisija pažymėjo, kad „Ford“ komandai pavyko sukurti išskirtinius automobilius visuose segmentuose. Jie yra subtilūs, puikiai atliepiantys komandoms ir labai malonūs vairuoti, o D.Put‘o meistriškumas apibūdintas kaip „iš karto atpažįstamas ir tikslus vairavimas“.

Apdovanojimuose vertinami gamintojų gebėjimai generuoti naujas idėjas, diegti technologijas ir pasiekimus automobilių dinamikos srityje.

Nominantus teikia žurnalo skaitytojai ir redakcinė kolegija prieš balsuojant tarptautinei komisijai.

„Ford“ automobilių valdymui ir važiavimo kokybei skiria išskirtinį dėmesį jau daug metų ir visai nepaiso automobilio segmento. Todėl visai nesvarbu, ką vairuoti – šeimos vienatūris ir karštasis hečbekas suteikia vienodą vairavimo džiaugsmą. Mūsų komisijoje yra 19 šalių žurnalistai ir jų nuomonė atspindi viso pasaulio rinkų nuomonę“, - sakė „Vehicle Dynamics International“ redaktorius Grahamas Heepsas.

„Ford“ tapo pirmuoju gamintoju, kuris kiekvienais metais gauna dvigubą VDI apdovanojimą nuo pat 2008 metų, kai jie pradėti teikti.

„Koncerne važiavimo dinamika yra bet kurio modelio kūrybos programos epicentre. Tokie apdovanojimai kaip šis tiesiog parodo, kad mūsų nuostatos teisingos ir vartotojai iš tiesų gauna geriausią produktą“, - sakė „Ford“ pasaulinės produktų plėtros vadovas Rajas Nairas.

Naujoji „Ford Fiesta ST“ visai neseniai pasirodė prekyboje Europos rinkoje. Automobilis išsiskiria sportiškai suderinta važiuokle, stabdžiais ir vairavimo mechanizmu. Taip pat joje montuojama traukos kontrolės sistema „Torque Vectoring System“, kuri posūkiuose suderina išorinio ir vidinio varomojo rato greičius ir užtikrina didesnį vairavimo tikslumą bei dinamiką. „Suteikti automobiliui didžiausią įmanomą vairavimo džiaugsmą yra ne tik iššūkis, bet ir malonumas. Žinai, kad padarei gerai tuomet, kai negali liautis vairavęs, o šypsena nedingsta veide visą dieną“, - paaiškino D.Putas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)