Neseniai pasirodė speciali „Juke“ versija „n-tec“, kuri išsiskiria naujomis technologijomis. Dėmesio centre – „Nissan Connect“ sistema, dabar turinti platesnį 5,8 colio spalvotą jutiklinį ekraną. Sistema sujungia palydovinę navigacijos įrangą su „Bluetooth“ sąsaja mobiliesiems telefonams ir muzikos grotuvams prijungti.

Nissan Juke n-tec“ modelį puošia 18 colių juodos ir sidabro spalvų lengvojo lydinio ratlankiai. „Juke n-tec“ galima atpažinti iš juodų blizgančių centrinių šoninių statramsčių ir veidrodėlių gaubtų. Specialios laidos „Juke“ modelio kėbulas gali būti dažomas bet kuria iš aštuonių „Juke“ siūlomų spalvų. Motociklo kuro baką primenančios centrinės konsolės apdaila „Juke n-tec“ modeliuose yra anglies juodumo spalvos.

„Juke n-tec“ modeliai sukurti „Acenta“ komplektacijos pagrindu. Siūlomi vienas iš trijų agregatų – vienas dyzelinis ir du benzininiai. Dyzelinį modelį varo 110 AG 1.5 l „dCi“ variklis, komplektuojamas su šešių pavarų mechanine transmisija. Benzininių variklių asortimentą sudaro du 1.6 l galios agregatai. Tai atmosferinis 117 AG variklis ir 190 AG keturių cilindrų galios agregatas su „DIG-T“ technologija, t. y. su tiesioginio įpurškimo sistema ir turbokompresoriumi. Priekiniais ratais varomi modeliai su „DIG-T“ varikliu komplektuojami su mechanine šešių pavarų dėže, o varomi keturiais ratais – su „Nissan XTRONIC M-CVT: automatine transmisija, turinčia šešių pavarų mechaninį režimą.

„Juke n-tec“ išsiskiria ne tik „Nissan Connect“ sistema, bet ir „Nissan" dinamikos valdymo technologija, kuri leidžia vairuotojui pasirinkti pageidaujamą važiavimo režimą, taip pat perjungti kitas funkcijas, pavyzdžiui, klimato kontrolės sistemos nustatymus, naudojantis centriniu jutikliniu ekranu. Į standartinės įrangos sąrašą įtraukta važiavimo atbuline eiga vaizdo kamera su spalvotu ekranu, valytuvai su lietaus jutikliais, automatiniai dieniniai žibintai, priekiniai rūko žibintai, oda trauktas vairas ir pavarų perjungimo svirtis, automatinė klimato kontrolės sistema bei garso aparatūra su „Bluetooth" sąsaja ir USB jungtimi.

Nuo pasirodymo pradžios 2010 m. pabaigoje iki dabar visoje Europoje parduota daugiau nei 290 000 „Juke“ modelių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)