Atnaujindami šį modelį, „Porsche“ pristato naują elektra įkraunamą hibridą „Panamera S E-Hybrid“. Automobilyje sumontuotas turbininis 3.0 l, V6 variklis, dirbantis kartu su 70 kW elektros motoru.

Jeigu 416 AG siekianti bendra sistemos galia ne itin stebina, neįtikimai atrodo kitas šio modelio charakteristikose figuruojantis skaičius – gamintojai žada, kad „Panamera S E-Hybrid“ pasisotins tik 3,1 l/100 km „apetitu“. Tai reiškia, kad prabangus automobilis į aplinką išmes 71 g/km CO2.

„Porsche“ atvirai teigia, kad nors oficialiai automobilis elektriniu režimu gali nuvažiuoti 36 km, realiomis sąlygomis ši distancija yra 18-36 km, priklausomai nuo važiavimo sąlygų.

Hibridinis „Panamera“ bus ir ekonomiškas, ir dinamiškas turtuolių automobilis. Maksimalus jo greitis sieks 270 km/val., o 100 km/val. bus išvystomas per 5,5 sek.

Gamintojai taip pat pranešė, kad kitąmet pasirodys nauja dyzelinė versija su 300 AG varikliu.

Atnaujintas „Porsche Panamera“ oficialiai debiutuos balandžio 21 d. Šanchajaus automobilių parodoje. Vokietijos rinkoje jis pasirodys liepos mėnesį ir kainuos nuo 81 849 eurų (282,6 tūkst. Lt), už tiek bus siūloma „Panamera Diesel“ versija. „Panamera S E-Hybrid“ versija kainuos nuo 110 409 eurų (381,2 tūkst. Lt).

Brangiausiu taps „Panamera Turbo Executive“ modelis, kainuosiantis 163 364 eurų (564 tūkst. Lt).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)