„Išskirtinis patogumas, manevringumas ir salono erdvumas – tai esminiai naujosios „Fiat Panda“ bruožai, kuriuos turėtų įvertinti pakankamai didelio miesto automobilio ieškantys pirkėjai. Legendinė „Panda“ gali pasigirti dideliu, ilgamečiu populiarumu visoje Europoje, tad tikimės, kad ir šis modelis tęs sėkmingą istoriją“, - sako „Autobrava“ direktorius Renaldas Gineika.

Norintys įsigyti naująją „Fiat Panda“ gali rinktis iš keturių variklių – keturių cilindrų suskystintomis dujomis (SND/LPG) varomo 1.2 l, 69 AG, keturių cilindrų 1.2 l, 69 AG benzininio, dviejų cilindrų 85 AG TwinAir 0.9 l su „Stop&Start“ sistema arba ekonomiško keturių cilindrų 75 AG turbodyzelinio 1.3 l MultiJet su „Stop&Start“ - vidutinės šio variklio degalų sąnaudos siekia 3,9 l/100 km.

„Fiat“ teigimu, didelis dėmesys skirtas vairuotojo ir keleivių patogumui tiek važinėjant mieste, tiek ilgesnėse kelionėse. „Panda“ priekinės sėdynės yra plonos, taip gale sėdintiems keleiviams lieka daugiau erdvės kojoms (reguliuojamos sėdynės juda 21 cm horizontaliai ir 6 cm vertikaliai). Patogumą taip pat užtikrina 14 daiktams susidėti skirtų vietų automobilio salone ir iki 870 l talpos padidinama bagažinė.

Naujosios „Fiat Panda“ įrangos sąraše – keli komplektacijų lygiai: „Pop“, „Easy“ ir „Lounge“, o nuotykius ir pasivažinėjimą užmiestyje planuojantiems siūloma rinktis „Trekking“ komplektaciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)