„Adam“ su stilinga JAM komplektacija galima rinktis nuo 42 114 Lt, su romantiška GLAM – nuo 43 840 Lt, o su sportiška SLAM – nuo 44 876 Lt.

Modernią „IntelliLink“ pramoginę – informacinę sistemą galima užsisakyti už 1035 Lt. Klientai galės rinktis ir galingesnius variklius nei siūloma bazinėje versijoje. Modelis su 1.0 87 AG varikliu papildomai kainuos 1553 Lt, o su 1.4 l 100 AG – 3106 Lt.

„Opel“ pabrėžia, kad „Adam“ galima rinktis iš 61 tūkst. išorės ir 82 tūkst. vidaus skirtingų kombinacijų – to nesiūlo joks kitas automobilių gamintojas šioje klasėje.

Iš kitų šio segmento modelių „Mini Cooper“ ar „Fiat 500“, „Adam“ išsiskiria moderniu dizainu – visa tai priešinasi retro stiliaus tendencijoms.

Rinkos ekspertai prognozuoja, kad gyvenimo stilių pabrėžiančių automobilių poreikis didės ir kitais metais. Nuo 2000 m., mažų automobilių (ilgis apie 3,70 m) pardavimai Europoje išaugo iki 30 proc., o vidutinio dydžio automobilių (ilgis iki 4 m) pardavimai augo net 110 proc. „Opel“ duomenimis, „Adam“ užsakymų skaičius Europoje nuo sausio mėnesio perkopė 30 tūkst. vnt.

DELFI Auto naująjį „Opel Adam“ jau išbandė prieš jam pasirodant rinkoje, straipsnį galite skaityti paspaudę šią nuorodą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)