„Logan MCV“ buvo išleistas 2006 metais, nuo tada parduota beveik 340 000 šių automobilių. Paskatinta tokios paklausos rinkoje, „Dacia“ išleidžia naująjį „Logan MCV“.

Naujasis „Logan MCV“ yra didelis ir praktiškas, viduje – penkios sėdimosios vietos suaugusiems žmonėms ir 573 litrų talpos bagažinė. Salono viduje iš viso yra 16 litrų talpos erdvės, skirtos daiktams susidėti. Automobilis yra 4,49 m ilgio – 430 mm ilgesnis nei naujasis „Sandero“, jis gali vežti daiktus iki 2,7 m.

„Naujasis „Logan MCV“ pasižymi dinamiškesne išvaizda ir šiek tiek didesniu galinio stiklo nuolydžiu, o žiūrint iš šono jo stilius yra tapatus „Lodgy“ ir „Duster“. Naujo dizaino „Logan MCV“ paiso mados tendencijų, tačiau dėl to neprarandama erdvė automobilio viduje“, – sakė Davidas Durandas, pradinio lygmens modelių dizaino vadovas.

Naująjį „Logan MCV“, kaip ir naujuosius „Logan“ ir „Sandero“, galima rinktis su vienu iš dviejų variklių: 1.2 75 AG ir visiškai naujo TCe 90 AG (trijų cilindrų benzininis variklis su turbokompresoriumi). TCe 90 yra 15 kg lengvesnis nei įprastas tokio galingumo variklis, jo degalų sąnaudos bus 5 l/100 km.

Naująjį „Logan MCV“ taip pat galima rinktis su 90 AG arba 75 AG „Euro 5“ 1.5 dCi dyzeliniu varikliu.

Kaip ekonomišką alternatyvą dyzeliniams varikliams, „Dacia“ siūlo LPG variklius. Kai kuriose šalyse naująjį „Logan MCV“ galima įsigyti su dviejų kuro tipų (benzino / suskystintų naftos dujų) 1.2 75 AG varikliu, kurio eksploatacinės išlaidos mažesnės, o CO2 emisija LPG režimu sumažėja iki 120 g/km2.

Naująjį „Dacia Logan MCV“ galima užsisakyti nuo antrojo 2013 metų ketvirčio.

Ribotos serijos „Duster Aventure“ modelis

Dar viena „Dacia“ Ženevoje pristatoma naujiena – „Duster Aventure“. Tai originalus visureigio modelis su ant stogo daiktadėžės rėmų įmontuotais prožektoriais, „Garmin satnav“ palydovine navigacine sistema su topografiniu žemėlapiu, priekinėmis ir galinėmis dugno apsaugomis, galinių žibintų tamsinimu, raudonomis strėlėmis, žyminčiomis vilkimo žiedą ir tvirtinimo vietą.

Galima pasirinkti dviejų spalvų modelius – ledynų baltumo („Glacier White“) arba perlų juodumo („Pearl Black“). Abi spalvas pabrėžia specialūs išorės dekoro elementai ir charakteringos apmušalų detalės.

Parduodamos dvi „Duster Aventure“ riboto leidimo padidinto pravažumo modelio versijos: 4 x 4 arba 4 x 2. Automobilis prietaisų skyde yra pusiau integruota „Garmin satnav“ sistema. Ši GPS sistema pasižymi tvirtu, vandeniui atspariu dizainu, palaiko nemokamai atnaujinamą 45 Europos šalių žemėlapį ir topografinį žemėlapį, kuris pagelbėja išsukus iš gerai žinomo kelio.

Riboto leidimo modelis „Dacia Duster Aventure“1 nuo balandžio mėn. bus parduodamas daugiau nei 16 šalių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)