Renginį ves Andrius Tapinas, o savo pasirodymais jį puoš Monika Linkytė, Linas Adomaitis, Girmantė Vaitkutė, Baiba, grupės „DAR“ ir „Kvinta- Loudside“.

Dėl metų automobilio titulo varžosi septyni modeliai: „BMW 320i“, „Kia Cee‘d“, „Opel Mokka“, „Renault Clio“, „Subaru BRZ“ ir „Toyota GT-86“, „Volkswagen Golf VII“, „Volvo V40“. Septynetuke daugiausia vokiškų automobilių – net 3. Du atstovauja japonų gamintojams, po vieną – švedų, prancūzų ir korėjiečių.

Paskelbtas septynetas atrinktas iš gausybės šių metų pretendentų. Dėl „Metų automobilio 2013“ titulo varžėsi dar 12, o dėl visų nominacijų – net 38 naujausi, ką tik Lietuvoje pasirodę automobiliai – nuo paprasčiausių ir pigiausių iki 200 tūkst. litų kainuojančių modelių.

Į finalą patekę automobiliai varžysis ir dėl kitų nominacijų – „Tautos automobilio“, „Metų visureigio“, „Saugiausio automobilio“ „Gražiausio dizaino“, „Moterų aistros automobilio“, „Sportiškiausio automobilio“ ir kitų.

„Metų automobilio 2013“ konkursą organizuoja Lietuvos žurnalistų autoklubas, o automobilius bando bei vertina dešimties žurnalistų komisija.

„Metų automobilio“ rinkimų tiesioginė transliacija iš LRT studijos – sekmadienį, gruodžio 9 d. 21.15 val.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)