„Maserati“ tvirtina, kad užsibrėžtų planų padės pasiekti stipri profesionalų komandą. Šiandien „Maserati“ vadovų komandą sudaro 4 žymūs automobilių srities profesionalai, kurie sukauptą ilgalaikę patirtį ir žinias taiko šio itališko prekės ženklo vystymui ir jo pozicijų stiprinimui.

„Maserati“ generalinis direktorius, 20 metų automobilių srityje dirbantis vokietis Harald‘as Jacob‘as Wester‘is, vadinamas vienu įtakingiausių žmonių automobilių versle. Savo karjerą pradėjęs „Volkswagen“, vėliau dirbęs „Audi“ ir „Ferrari“, H. J. Wester‘is nuo 2004 m. yra koncerno „Fiat Group Automobiles“ vyriausias inžinerijos vadovas, tuo pačiu vadovauja ir „Maserati“.

„Maserati“ rinkodara rūpinasi 16 metų sėkmingai „BMW Group“ dirbęs Manfredas Braunlas. Šis specialistas gali pasigirti ne tik ilgamete patirtimi, dirbant su BMW ir MINI prekės ženklų rinkodara, jis taip pat 2011 m. tapo „BMW Group Canada“ generaliniu direktoriumi.

Dizaino vadovo pareigas „Maserati“ užima 30 metų žymioje „Pininfarina“ dizaino studijoje praleidęs Lorenzo Ramaciotti. Šis italų dizaineris tikrai turi kuo pasigirti – jis yra prisidėjęs prie tokių modelių, kaip „550 Maranello“, „360 Modena“, „Enzo“, „F430“ kūrimo. L. Ramaciotti taip pat yra ir pirmojo „Maserati“ visureigio „Kubang“ autorius.

„Maserati“ inžinerijos vadovas – „Ferrari“ gimtinėje, Modenoje (Italija), užaugęs ir nuo vaikystės inžinieriumi tapti svajojęs Paolo Martinelli. Neeilinius sugebėjimus pademonstravęs inžinierius greitai tapo „Ferrari“ variklių gamybos vadovu, o 1994 m. jis buvo paskirtas atsakingu už „Formulė 1“ variklių kūrimą ir prisidėjo prie tokių agregatų, kaip V8, V10 ir V12 sukūrimo. P.Martinelli už lenktyninius variklius buvo atsakingas ir didžiausios Michael‘io Schumacher‘io sėkmės laikais.

„Maserati“ atstovybė jau greitai atvers duris ir Vilniuje – įkurtuvės numatytos gruodžio mėnesį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)