Išskirtiniai šio modelio išorės akcentai – 19 colių lengvo lydinio ratlankiai „Moab“, mėlyna „Moonlight Blue“ perlamutro kėbulo spalva, didelis panoraminis stoglangis, sidabro spalvos stogo bagažinės sijos, biksenoniniai žibintai su LED diodų dienos šviesos lemputėmis, tamsinti galiniai LED žibintai, „Chrome & Style“ apdailos paketas, tamsinti šoniniai ir galiniai langai, o taip pat „Touareg X“ emblemomis papuošti sparnai.

Svarbiausi vidaus apdailos akcentai – šviesiai rudos spalvos zomšos apmušalai, natūralaus juodmedžio apdailos juostelės durelėse ir ant prietaisų skydo, į akį krintančiomis „Touareg X“ emblemomis papuošti slenksčiai su apšvietimo lemputėmis. Visi oda aptraukti elementai – vairaratis, pavarų perjungimo svirties kotas bei rankena, o taip pat medžiaginiai grindų kilimėliai dygsniuoti kontrastingų, priderintų spalvų siūlėmis.

„Touareg Edition X“ gali būti komplektuojamas vienu iš 5 galimų variklio ir transmisijos derinių, tarp jų – ir su hibridiniu varikliu. Kaina – nuo 61 025 eurų (už modelį su 204 AG pajėgumo V6 TDI varikliu su „BlueMotion“ technologija ir aštuonių laipsnių automatine pavarų dėže.)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)