Klaipėdiečiai „Dacia Lodgy“ modelį galės pamatyti apsilankę rugsėjo 22 d. šalia „Švyturio“ arenos vyksiančioje automobilių parodoje, o vilniečiai turės galimybę susipažinti su šiuo modeliu nuo rugsėjo 21 d. bet kuriame „Dacia“ salone.

„Lietuvoje jau galima užsisakyti septynvietį „Dacia Lodgy“, kurio kaina, priklausomai nuo pasirinkto varianto ir įrangos, svyruoja nuo 33 iki 53 tūkst. litų. „Dacia Dokker“ į Lietuvos rinką atkeliaus šį rudenį ir bus pigiausias automobilis savo segmente“, – teigia bendrovės „Sostena“, atstovaujančios „Dacia“ markę, atstovai.

„Dacia Lodgy“ išsiskiria erdviu salonu, galinčiu talpinti septynis keleivius. Kuriant šią transporto priemonę buvo galvota apie šeimos poreikius, todėl išėmus pridedamą galinę sėdynę, bagažinės talpa siekia iki 2617 l. „Lodgy“ nuo pardavimo pradžios galima rinktis su vienu iš trijų variklių: 1.6 MPI 85, 1.5 dCi 90 ir 1.5 dCi 110. Vėliau sąrašą papildys naujasis 1.2 TCe 115 variklis, pirmą kartą pradėtas montuoti „Renault Megane“ automobiliuose.

„Dacia Lodgy“ galima įmontuoti liečiamą ekraną turinčią multimedijos sistemą „MEDIA NAV“ su radiju, laisvų rankų „Bluetooth“ jungtimi, garso sistema, USB jungtimi ir navigacija. Automobilyje taip pat gali būti įdiegti galiniai automobilio pastatymo jutikliai – ši įranga iki šiol nebuvo naudota „Dacia“ modeliuose.

„Dacia Dokker“ automobilis yra pritaikytas įvairių poreikių turintiems klientams – pageidaujantiems transporto priemonės tiek didelių gabaritų krovinių gabenimui, tiek patogioms šeimos kelionėms. Priėjimą prie krovinių palengvina plačios slankiojančios durys, o gabenimo pajėgumai yra vieni geriausių segmente, maksimali krovimo talpa – 3 kubiniai metrai. Kaip ir „Lodgy“, šiame automobilyje įmontuota multimedijos sistema „MEDIA NAV“ su 7 colių ekranu, „Bluetooth“ jungtimi ir navigacijos sistema.

Įsigyjant „Dacia Dokker“ galima pasirinkti vieną iš 4 variklių – visiškai naujo 1.2 TCE 115 ir 1.6 MPI 85 benzininių variklių bei 1.5 dCi 75AG ir 90AG dyzelinių variklių. Abu dyzeliniai varikliai naudoja 4,5l/100 km degalų ir išmeta 118g/km CO2 emisijos.

„Dacia Lodgy“ yra taikoma 5 metų arba 100 000 km gamintojo garantija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)