Gamintojų teigimu, 7 serijos modelis išlaikė jam būdingas elegantiškas ir tuo pačiu sportiškas formas, tačiau patobulėjo savo techninėmis ir dinaminėmis savybėmis, kurios suteikia daugiau komforto ir saugumo.

Svarbiausia ir labiausiai jaučiama šio modelio naujovė – patobulinta važiuoklė, kuri kartu su nauja elektronikos kontrolės sistema ir atnaujinta programine įranga pagerina BMW 7 serijos sedano savybes, ypač važiuojant ilgas distancijas.

Atnaujintas BMW 7 serijos sedanas pristatomas ir su naujais varikliais, kurie iki 25 proc. sumažina degalų sąnaudas, o galią perduoda išmania aštuonių pavarų automatine transmisija. Sedano variklį prikėjai galės rinktis pagal savo poreikius – nuo TwinPower Turbo dyzelinio iki antrosios kartos hibridinio BMW ActiveHybrid 7.

Be geriausių naujojo modelio variklių, benzininio „BMW 760i“ su 12 cilindrų agregatu, ir „BMW 730i“, pirkėjams bus siūlomi nauji šešių cilindrų agregatai – „BMW 740i“ bei patobulintas benzininis V8 „BMW 750i“. Norintys pasimėgauti didesniu galingumu galės rinktis šešių cilindrų variklius „BMW 730d“ ir „BMW 740d“. Naujausia – „BMW 750d xDrive“ versija. Po šio modelio variklio dangčiu galima rasti naują „TwinPower Turbo“ šešių cilindrų galingiausią pasaulyje dyzelinį variklį.

BMW 7 serijos pokyčiai pastebimi ir iš išorės – nauji LED priekiniai žibintai su skiriamaisiais BMW žiedais ir šviesą atspindinti juosta, kuri nuo šiol leidžia pastebėti naujuosius BMW 7 serijos modelius ir naktį. Pakeistos radiatoriaus grotelės su devyniais skersiniais – vietoje anksčiau buvusių dvylikos – ir perdarytas priekinis buferis išskiria naująjį modelį iš savo pirmtakų. Dar viena išorėje matoma, saugumo funkciją atliekanti nauja detalė – ant bagažinės dangčio esanti chromo juostelė, jungianti du atšvaitus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (100)